Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu accesibilidad, personalizar y recopilar información estadística sobre tu navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información consultando nuestra política de cookies. Aceptar

El Sallés Hotel & Spa Cala del Pi recapta 40.000€ durant la 6a Nit Solidària

Publicado el 11 de octubre de 2018

El passat 5 d’octubre, el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi va ser l’amfitrió de la 6a Nit Solidària, un acte que va comptar amb diverses personalitats i que, de nou, va servir per assolir el seu gran objectiu: recaptar 40.000€ per a la investigació de la leucèmia infantil de cèl·lules B liderat pel Dr. Raúl Torres Ruiz, de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

 

La 6a Nit Solidària va ser possible gràcies al Sallés Hotels, a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer de Girona, a l’Obra Social La Caixa i, evidentment, gràcies a les persones que van assistir a l’acte. Diverses personalitats del món de la televisió, la música o l'esport van voler sumar-se a aquesta iniciativa solidària. Entre els assistents van destacar la model i actriu Mònica Pont, la presentadora Alejandra Prat, Lidia Anka i Matías Roure, la model i presentadora Elsa Anka, la periodista Cristina Cubero, el dissenyador Jordi Dalmau, l'empresària i dissenyadora Pilar Porto, i el xef i presentador de TV3 Marc Ribas.